Schermvereniging viert 45-jarig jubileum

ZOETERMEER – Schermvereniging Kardolus heeft haar 45-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vele betrokkenen en genodigden woonden donderdagavond een flitsend schermgala bij, dat werd afgesloten met een receptie.

Tijdens het schermgala gaven de jonge schermers Bregje en Pippa, de dames Melanie en Pernette en de heren Olaf en Thom een indrukwekkende show. Duidelijk is dat Zaal Kardolus niet voor niets een naam van grote betekenis is in de (internationale) schermwereld. Vele talentvolle schermers komen voort uit deze Zoetermeerse Schermvereniging.

In de schermzaal aan het Speulderbos 13 in de wijk Meerzicht, konden de aanwezigen, onder wie burgemeester Charlie Aptroot en Maitre K.A. (Kasper) Kardolus zelf, vervolgens met elkaar in gesprek gaan en nogmaals stilstaan bij het 45-jarig bestaan van de Zoetermeerse Schermvereniging.

45-jarig-bestaan
45 jarig jubileum met oa burgemeester C. Aptroot, de schermers en helemaal rechts Kasper Kardolus (Foto: Jan van Es)

BurgermeesterAptroot-MaiteK

Links burgemeester van Zoetermeer C. Aptroot en rechts Kasper Kardolus tijdens de viering van het 45-jarig jubileum (Foto: Jan van Es)