Welkom bij Schermvereniging Kardolus…

De Zoetermeerse Schermvereniging Kardolus behoort tot de grotere en toonaangevende schermverenigingen in Nederland en heeft nationaal en internationaal een (sportieve) naam hoog te houden.
Het is een vereniging, waarin toppers tot en met recreanten en zowel jong als oud zich thuis voelen. Iedereen schermt met iedereen.

embleem_verDe vereniging vindt haar onderdak in Kardolus Schermschool aan het Speulderbos 13 in Zoetermeer. Bent u van plan lid te worden of zou u graag eerst een kijkje willen nemen tijdens een reguliere schermavond, dan kunt u ons dat laten weten via een emailbericht of vul hiernaast het informatieformulier in.

kardolus-schansleh

Foto: Jan van Es – Schermgala tijdens de viering van het 45-jarig Jubileum in 2014 met o.a. Burgemeester Charlie Aptroot.
Op de foto vlnr Thom Schansleh en Olaf Kardolus